Головна » 2015 » Жовтень » 15 » ЖАНР НАШОЇ ТВОРЧОСТІ
15:06
ЖАНР НАШОЇ ТВОРЧОСТІ

Ми, Одала та Ясенець, упевнені, що наші книги, написані під натхненням Духа, цілком імовірно поспішили прийти на цю планету. Можливо, до того, як люди приймуть усю їх повноту, має пройти ще певний час, у духовному розвитку та ментальності мають статися інші зміни.

Ми ідемо проти системи, творимо в просторі свободи, переносячи маленьку її частинку у наш світ. Тому раціоналістам, педантам і догматикам це навряд чи припаде до смаку.

Наші книги можна описати, як "філософське фентезі". Але і ця назва не зовсім коректна.

Насправді, ми описуємо Всесвіт максимально РЕАЛІСТИЧНО. Власне, фантастика--це вищий прояв реальності. Бо для більшості людей жанр реалізму зводиться до опису видимих явищ природи, переживання психології падшої душі та розбирання міжлюдських стосунків. Все, що виходить за межі тривимірної дійсності, яку пересічна особа сприймає через п'ять органів чуття, вважається "фантастикою". Якщо у творі ідеться про Богоспілкування, палеоконтакт, відкриття прихованих духовних сил, магію чи космічну битву, він записується в жанр "сюрреалізму".

А насправді ми відкриваємо реальність такою, як вона є. Без усяких кордонів.

З точки зору психіатрії ми--божевільні. На погляд Церкви--єретики. Громадська думка порадить нам "зайнятися чимось корисним для соціуму". В академічній спільноті нас не вважають справдніми філософами.

На жаль, така ціна свободи...

Але щоб пізнати велику таємницю, треба вивчати всі її аспекти, а не лише вузький догматичний підхід психологів, богословів чи академіків. 

Переглядів: 688 | Додав: Yasenets | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас, Гість!
Субота, 20.04.2024