Головна » 2015 » Жовтень » 15 » Проблеми поширення та публікації
15:04
Проблеми поширення та публікації

На сьогоднішній день, на жаль, досить мало людей розуміють всю вагу та велич покликання письменника. І справді, якщо погортати нинішню сучасну літературну продкуцію--як ту, що вже надрукована, так і розміщену на Інтернет-ресурсах--освічені люди часто сумують через її низький рівень. Проте раз люди мають охоту це читати, неодмінно виникають і ті, хто їм щось подібне запропонує.

 

На жаль, зараз дуже непросто взяти і видати свою книгу не маючи знайомих у видавничому бізнесі та не володіючи великими капіталами, які можна було б у цю справу інвестувати. Особливо якщо твоя продукція неоднозначна, експериментальна та антисистемна, якщо ти ніде доти не публікувався, якщо не маєш голосу у впливових колах.

 

Декому вже є що промовити для світу, але їхній глас волаючого в пустелі заглушує каркання куплених та вигідних системі рупорів, які не говорять анічогісінько справді цінного, лише збурюють шумами інформаційний потік, відпрацьовуючи свої зарплати.

 

Когось Господь наділяє здатністю писати, приводити небесні ідеї в наше буття, говорити до світу істину через твори, просвітлювати, ламати шаблони, іти проти системи і радувати людські душі. Інколи нас заглушують зі злого умислу, проте найчастіше ми просто не маємо шансу сказати про себе, бо всі місця на полицях книгарень уже зайняті тими, хто зміг заплатити за себе чи був вигідним для системи.

 

І тут на допомогу приходить Інтернет, вільний інформаційний простір, де можна розмістити наші Богом дані перлини. Якщо система спершу створила його як засіб контролю за суспільною думкою та поширенням того, що сильні світу цього хотіли нав'язати людям, то вселенський баланс перевторив Інтерент на палку на двох кінцях--в ньому можуть діяти і незалежні сили, покликані поширювати Істинну, просвітлювати і доносити Божу правду до душ земних.

Переглядів: 671 | Додав: Yasenets | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
avatar
0
1 Irna • 23:19, 07.04.2016
Моя спроба пошуку цього сайту по ключовим словам "Ясенець та Одала" дала 0 результатів. Висвічується інший літературний сайт де є ваші твори.
avatar
Вітаю Вас, Гість!
Четвер, 28.03.2024