Головна » 2015 » Жовтень » 15 » ПОКЛИКАННЯ ПИСЬМЕННИКА
15:07
ПОКЛИКАННЯ ПИСЬМЕННИКА

Дуже часто ті, хто не досягнув іще просвітлення, думає, що саме він своїм розумом створює певний літературний твір--роман, вірш чи наукову монографію. Людина присвоює собі певне "право" на цю продукцію, не замислюючись, звідки ж вона походить.

 

А якщо замислитися глобальніше, то нічого у світі ні з чого просто так не виникає. Енергія завжди має зовнішнє джерело, а інформація--це функція енергії, вона зажди прив'язана до носія (напр. музика, яку ми чуємо, не може існувати без звукових хвиль, текст--без паперу та чорнила та ін.). Наші думки, які несуть інформацію, так само є енергією, яка звідкись приходить. А наш мозок аж ніяк не є носієм свідомості, а радше це--квантовий комп'ютер, який сприймає інформацію з космічного простору (з інших світів, варіянтів подій та ін). Ми постійно перебуваємо в енерго-інформаційній павутині і тому часто наші думки, почуття, переживання, сни, творчі пориви, яким ми не можемо дати раціонального пояснення, походять з невидимої реальності, духовного світу. На жаль, філософія позитивізму зредукувала це все (цілковито не науковим методом) до фройдистського "витіснення", "сублімації" та інших дурниць, бажаючи всяко принизити значення реальності духа в житті людини.

На сьогоднішінй день не тільки філософія, але і квантова фізика спростовує такий підхід.

З точки зору філософії, людина є духовною істотою, народженою від неба, вона не належить цьому світові, а є дитиною і співбесідником нашого Творця. Спільно з Ним наш дух творить реальність, а також може споглядати інші дійсності. Митець, який має чисте серце, в пориві творчості злітає до небесної дійсності і переносить частину її в наш світ у вигляді своєї творчості--прози, поезії, живопису, скульптури, архітектури, комп'ютерної графіки чи музики.

Отже, творчість--це акт злиття світів, вищої дійсності та нашої, занурення в енерго-інформаційну павутину. Це--творення маленького духовного світу зі своїми законами і дійсністю, розкриття нашої духовної природи. Ми покликані наслідувати нашого Сотворителя, втілювати дар абсолютної свободи і в маленьких масштабах співтворити спільно з Ним.

Справжній письменник у час натхнення переживає екстази, злети, його виштовхує за межі світу, він сам стає співучасником подій, які описує, його персонажі говорять із ним, він здійснює мандрівку, яку у всіх деталях може описати лише тому, хто мав такий самий досвід.

На жаль, інколи люди пишуть не в співдії з Істинним Творцем і нашим Небесним Батьком, а під впливом штучних енерго-інформаційних систем (егрегорів) чи зловмсиних істот з інших світів--якщо люди не мають чистоти помислів і щирого бажання нести просвітницьке служіння письменника.

З цієї причини ми викладаємо наші книги у відкритий доступ, бажаючи ділитися ними зі всіма охочими розділити з нами нашу духовну мандрівку.

Переглядів: 769 | Додав: Yasenets | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас, Гість!
П`ятниця, 19.04.2024